Глазур для тістечок кейк попсов з шоколаду

Глазур для тістечок кейк попсов з шоколаду простий рецепт. Такі штучні десерти як кейкпопс завжди мають потребу в гарній обгортці, тобто в шоколадному покритті.

Інгредієнти

🔸Шоколад темний чи молочний 200 гр
🔸Какао масло 40 гр
🔸посипка Цукрова

Глазур для тістечок кейк попсов з шоколаду покроковий рецепт

1. Робоча температура глазурі 30-35 градусів. Охолоджені ескімо занурюємо в глазур, надлишки стряхиваем.

2. Прикрашаємо посипкою. Шоколад розтоплюємо в мікрохвильовці імпульсами за 15 секунд. Додаємо розтоплене масло. Перемешиваем.

3. Прибираємо на пару годин в холодильник для стабілізації шоколаду, потім пакуємо. Залишки глазурі можна зберігати в темному місці до 1 месяца.
4. Для кейкпопс:
Потрібно 350 гр будь-якого бісквіта і крем 120 гр. Дуже смачно з ганаша: темний чи молочний шоколад 80 гр вершкове масло 40 гр. Розтоплений шоколад і м’яке масло пробиваємо блендером. Остуджуємо. Крихту бісквіта і крем змішуємо. Катаємо кульки по 30 гр. вставляємо трубочки, але спочатку один кінець занурюємо в шоколад. Прибираємо на 30 хвилин у морозилку або холодильник на 1 годину. Потім можна купати в шоколаде.

Відео рецепт 👇