Тарт пиріг з грушами і сирно сметанним кремом

Як зробити смачний Тарт пиріг з грушами і сирно сметанним кремом рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

200г борошна
1 ст. л. цукру
100 г вершкового масла
1 яйце
1 ст. л. сметани
щіпка солі

Начинка:
4-5 груш
200г сиру
350г сметани
2 яйця
2 ст. л. лимонного соку
3 ст. л. борошна
3 ст. л. цукру
щіпка кориці за бажанням

На форму 22 см

Тарт пиріг з грушами і сирно сметанним кремом покроковий рецепт

1. Яйце розтерти з цукром, сіллю і сметаною. Додати вершкове масло кімнатної температури і борошно. Замісити тісто, потім розкачати, викласти у змащену форму і прибрати в холодильник на 20-30 хв Груші вимити, розрізати навпіл, видалити серцевину і зробити гострим ножем надрезы.
2. Сир змішати зі сметаною, яйцями, цукром, лимонним соком. Пробити блендером, щоб не було грудочок. Борошно змішати з корицею і з’єднати з кремом. Злегка збити і викласти на охолоджену основу.
3. Груші вимити, розрізати навпіл, видалити серцевину і зробити гострим ножем надрізи, викласти на крем зрізами вниз, посипати мигдалевими пелюстками . Нагріти духовку до 180 °C і випікати 30 хвилин. Остудити і подавати. Готово!) Готуйте із задоволенням!