Тістечко персики зі згущеним молоком

Як смачно зробити Тістечко персики зі згущеним молоком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Тістечко «Персики». Ті самі тістечка з дитинства, які стануть прикрасою будь-якого столу.

Інгредієнти

Борошно 300 гр
Масло вершкове 90 гр
Цукрова пудра 120 гр
Ванілін 1 уп
Яйця 2 шт
Варена згущене молоко 150 гр
Барвник червоний і оранжевий
Цукор 2 ст л

Тістечко персики зі згущеним молоком покроковий рецепт

1. Масло кімнатної температури збиваємо з цукровою пудрою і ваніліном до пишної білої маси. Вводимо яйця і збиваємо до однорідності. Просіяне борошно вводимо в два етапи. Тісто виходить эластичным.

2. Формуємо кульки, надаємо форму наближену у овалу. У мене вийшло 22 шт вагою ~30 гр. Випікаємо в розігрітій до 170 градусів духовці хвилин 13-15. Поки печива ще гарячі акуратно вирізаємо середину ножем або ложкою. Заповнюємо поглиблення вареним згущеним молоком, можна додати ще смажений мигдаль (вийде імітація кісточки). З’єднуємо два печива між собой.

3. Тістечко занурюємо з одного боку у воду з помаранчевим барвником, з іншого-з червоним. Якщо немає барвників можна скористатися морквяним і буряковим соком. Натріть овочі на дрібній тертці і вичавити через марлю. Пофарбовані тістечка на секунду викладіть на паперовий рушник і відразу обсипте сахаром.