Малинове тістечко на 14 лютого

Як смачно зробити Малинове тістечко на 14 лютого простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Не за горами 14 лютого, тому пора вже щосили продумувати пропозиції для парочок. Тому ділимося з вами черговою ідеєю, яка буде добре виглядати в будь-якому наборі, наприклад, з сердечками які ми готували кілька постів тому.

Інгредієнти

Для бісквіта:
Сир 100 г
Цукор 150 г
Борошно 140
Масло вершкове 85
Розпушувач 0,5 ч. л.
Сіль 1 г
Пюре малини 20 р
Яйця 2 шт

Малинова начинка:
Малинове пюре 125 р
Цукор 45 р
Пектин NH 4 р

Для малинового мусу:
Цукор-100г
Малинове пюре 100
Молоко 100
Желатин 6 р
Вершки 33% 300 г

Малинове тістечко на 14 лютого покроковий рецепт

1. Для бісквіта:
1. Духовку розігріти до 150 градусів.
2. Вершкове масло розтопити і остудити.
3. Сир, пюре малини, вершкове масло пробити блендером до однорідності.
4. Борошно просіяти, додати сіль.
5. Яйця збити з цукром в пишний білий крем.
6. Акуратно лопаткою, зверху вниз змішати збиті яйця, сирну масу і борошно з сіллю.
7. Викласти тісто на лист пергаменту, розподілити шаром 1 див.
8. Випікати 15-20 хвилин до золотистої скоринки.
9. Остудити.
10. Розрізати на прямокутники розміром 6 на 1,5 см.

2. Малинова начинка:
1. Цукор змішати з пектином.
2. Малинове пюре нагріти до 40 градусів.
3. Цукор ввести дощиком в пюре, інтенсивно помішуючи.
4. Нагріти начинку до закипання. Коли суміш закипить, проварити 2 хвилини і зняти з вогню. Розлити по комірках форми.
5. Заморозить.

3. Для малинового мусу:
1. Желатин замочити в крижаній воді.
2. Пюре, цукор і молоко змішати в сотейнику. Нагріваємо суміш до кипіння, цукор повинен розчинитися до цього часу. Зняти з вогню
3. Набряклий желатин розпустити в гарячій суміші.
4. Вершки збити до піків.
5. Ввести збиті вершки в ягідне пюре. Перемішати лопаткою знизу вгору, акуратно щоб не збити объем.

4. Збірка:
Осередку форми заповнюємо мусом наполовину. Викладаємо заморожену малинову начинку. Зверху знову заповнюємо мусом майже до кінця і утапливаем у нього бісквіт. Замораживаем.

5. Заморожені тістечка дістаємо з форми і покриваємо велюром. Щоб отримати такий об’ємний ефект, покриваємо тістечко з одного боку червоним велюром, а з іншого рожевим так, щоб велюр потрапляв не тільки на бік, але і покрив всі опуклості тістечка сверху.

Відео рецепт 👇