Домашні шоколадні цукерки трюфель з сиром

Як зробити Домашні шоколадні цукерки трюфель з сиром рецепт простий 😍 ⠀ За цим рецептом ми готували в цеху на свята і дуже добре замовляли саме ці цукерки. 🔥 ⠀ Вони неймовірно смачні: тануть у роті, як шоколадне морозиво, відтіняються фундуком, а всередині блакитний сир дорблю, який дуже круто поєднується з шоколадом. 🥰 ⠀ Простий і швидкий рецепт на 8 шт, який подарує величезну насолоду!

Інгредієнти

КБЖУ десерту на 100 гр: 414/10/35/15

▫️100 г шоколад без цукру гіркий
▫️60 г – кокосові вершки (густа частина)
▫️10 г рослинне масло
▫️1/6 ч. л сіль
▫️30 г сир з блакитною цвіллю
▫️20 г какао (для обсипання)
▫️20 г – фундук смажений

Домашні шоколадні цукерки трюфель з сиром покроковий рецепт

1. Змішати шоколад, вершки, масло і розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі до однорідності, головне-не перегріти масу. Добре перемішати. ⠀ Накрити плівкою в контакт і охолодити 1,5 – 2 години. ⠀
2. Сир нарізати на кубики. ⠀ Ганаш перекласти в мішок. Обрізати кінчик, щоб діаметр вийшов 1 див. Видавити невелику кількість на пергаментний папір, зверху покласти шматочок сиру, зверху видавити еще.
3. Загладити нерівності ложкою. ⠀ Трюфель відправити в холодильник на 2 години для стабілізації. ⠀ Половину обсипати какао, а половину подрібненої фундучной крихтою. ⠀ Порада: замість сиру можна додати обсмажений фундук, вийде абсолютно інший смак – горіховий. 🌰