Мандариновий маршмеллоу

Як зробити Мандариновий маршмеллоу рецепт простий🍊 Іноді хочеться додати маршмеллоу смак. А як це зробити? Правильно, додати сік ягід або соковитих фруктів! А я пішла далі і зробила максі маршмеллоу у вигляді діжок з шоколадом і на паличці! Прикрасила сердечками (тільки тсс, це ідея до 14 лютого 😉) Результат ви бачите! Класно ж? Ловіть від мене рецепт ароматної мандаринового маршмеллоу 🔥

Інгредієнти

Альбумін 6 гр
Вода 40 мл
Цукор 50 гр

Для сиропу:
Сік мандаринів 70 гр
Глюкозний сироп 40 гр
Цукор 100 гр

Желатин 220 блюм 20 гр
Сік мандаринів 60 гр

Мандариновий маршмеллоу покроковий рецепт

1. Для початку приготуйте тубуси (трубочки) для заливки маршмеллоу. Я використовувала ацетатную плівку. Діаметр 4-5 див. Скручуємо плівку у кілька шарів і заклеюємо скотчем. Всередині рясно змащуємо рослинним маслом. Потім дно краще закрити харчовою плівкою, щоб потім маршмеллоу не витікало знизу. Так само ви можете зробити такі тубуси з силіконізоване пергаменту. Але з ними складніше. Сік я робила з мандаринов.

2. Пропюрировала блендером і потім перетерла через сито. Желатин замочуємо в соку. Альбумін розводимо у воді і даємо постояти 5 хвилин. Варимо сироп з цукру, глюкози і соку. Доводимо до 108-110 градусів (приблизно 3 хвилини) Альбумін збиваємо міксером, поступово всипаючи цукор, до щільних пік. Готовий сироп вливаємо цівкою в білки. Збиваємо пару хвилин і вводимо розтоплений желатин. Все добре збиваємо і зупиняємо миксер.

3. За бажанням, для кольору можна додати пару крапель барвника. Маршмеллоу перекладаємо в мішок і акуратно наповнюємо трубочки. Даємо їм стабілізуватися 3-4 години і дістаємо. Нарізаємо на барила ножем. Темний шоколад розтоплюємо (темперувати не потрібно) і занурюємо один кінець барильця. Вставляємо трубочку в центрі і прикрашаємо посипками. Смачний і оригінальний десерт готовий 🤩 👍🏻 Я залишила маршмеллоу на ніч при кімнатній температурі і шоколад добре застыл.

Відео рецепт 👇