Булочки з кремом

Як смачно зробити Булочки з кремом простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. На другому фото є один натяк стосовно цих мигдалевих, вершкових, повітряних, шаруватих, ароматних, та що вже там бомбічних булочок 💣 Якщо все ж об’єкт на другому фото вас “зачепила” і ви вирішили пройти повз цих (епітети читай вище ⬆️😁) булочок, то ділюся лайфхаком: всі подготовкт зроби з вечора і прибери в холодильник на ніч. Вранці спечи і насолоджуйся, і не буде тебе мучити совість і рятувальний круг близько талії 🙈 Пс. Взагалі-то, я навіть дуже скромна, але іноді мене прям розпирає від радості після результату . І це саме той випадок.

Інгредієнти

Молоко 100 мл
Вода 100 мл
Вершкове масло 60 г
Цукор 40 г
Сіль 3 г
Борошно 400 р
Яєчний жовток 1 шт
Дріжджі живі 21 р
Ванільний екстракт 1ст.л

Крем
Вершкове масло 100 г
Мигдальна борошно 100 г
Цукор 120 р
Яйце 1 шт
Цедра лимона 1 ч. л
Сік лимона 1 ст. л

Жовток
Столова ложка молока
Мигдальні пелюстки

Булочки з кремом покроковий рецепт

1. Воду з молоком трохи нагріти і розчинить дріжджі. Борошно, цукор і сіль перемішати. Додати дріжджовий коктейль, жовток і ваніль. Замісити однорідне тісто. Додати м’яке масло і продовжувати вимішувати ще десять хвилин. Накрити і залишити до збільшення в 2-3 раза.
2. Викласти на стіл, вимісити підкотити і залишити ще на 10 хвилин. З’єднати всі інгредієнти для крему, перемішати. Розкачати тісто у великий і тонкий пласт товщиною 2-3 мм. На 2/3 пласта викласти рівномірно крем. Накрити спочатку тією частиною, де немає крему, а потім другою частиною (див. відео в каруселі).
3. Злегка розкачати і нарізати на смужки приблизно 2 див. Кожну смужку згорнути в рулет, кінчик заправити вниз. Викласти на деко і залишити ще на 40 хвилин. Жовток змішати з молоком і змастити изделия.
4. Посипати мигдалевими пелюстками і в розігріту духовку при 190С на 20-25 хвилин. Остудити і посипати цукровою пудрой.