Шоколадний домашній трайфл Снікерс

Шоколадний домашній трайфл Снікерс простий рецепт. Можна приготувати порційні варіанти або невеликий торт.

Інгредієнти

Бісквіт:
35 г борошна,
30 г цукру,
2 великих яйця кімнат.темп.,
15 г раст.масла,
10 р голодував. какао,
1/3 ч. л. разрых.,
щіпка солі.

Карамель:
110 г цукру,
85 г жирних вершків,
50 г м’якого злив.масла,
щіпка солі.

Крем:
240 г сирного сиру,
120 г холодних жирних вершків,
20 г сах.пудри.

Глазур:
70 г чищенного і обсмаженого арахісу,
70 г молочного шоколаду,
25 г раст.масла.

Шоколадний домашній трайфл Снікерс покроковий рецепт

1. Для карамелі на помірному вогні розтопити цукор (коли почне плавитися, перемішувати). Вершки підігріти, не кип’ятити. В розплавлений цукор додати масло і сіль, активно перемішати. Влити вершки. Помішуючи, варити 4 хв. на мінімальному вогні. Карамель повинна бути густою і светло-коричневой.
2. Перелити в іншу ємність. Остудити. Для бісквіта збити яйця з цукром і сіллю. Змішати борошно, розпушувач і какао. Просіяти у яєчну суміш. Перемішати лопаткою знизу вгору. Влити олію, перемішати. Випікати у формі 17х17 при 180 гр. 15 хв. Дати остыть.
3. Остиглий бісквіт руками подрібнити в крихту. Розділити на 2 частини. Першу частину крихти утрамбувати в ту ж форму. Для крему з’єднати і збити всі інгредієнти. Викласти 1/2 крему на бісквіт. Потім 1/2 карамели.

4. Потім знову бісквітна крихта (трохи притиснути) – крем – карамель. Прибрати в холодильник. Шоколад розтопити на паровій бані. Влити масло, розмішати. Додати арахіс. Викласти глазур на трайфл, розрівняти, прибрати в холодильник.