Яблучний крамбл пиріг з журавлиною

Пара загрустивших яблук, трошки замороженої журавлини, крихта для хрусткої скоринки зверху і самий простий і смачний «пиріг» готовий. Як apple звалитися пиріг з журавлиною класичний рецепт простий.

Інгредієнти

3-4 яблука
150 г замороженої журавлини
100 г цукру (чи за смаком)
листочки свіжого розмарину (за смаком та бажанням)
1 год л кориці (за бажанням)
1 ст л крохмалю
50 г холодного вершкового масла
50 р коричневого цукру
50 г борошна
50 г великих вівсяних пластівців
50 г мигдальних пелюсток або інших горіхів горіхів (за бажанням)

Яблучний крамбл пиріг з журавлиною покроковий рецепт

1. Для начинки яблука порізати на кубики, змішати з журавлиною, корицею, цукром, крохмалем і розмарином.
2. Для крихти холодне вершкове масло нарізати кубиками і порубати в крихту з борошном в чаші блендера (або розтерти пальцями), змішати з пластівцями, горіхами, сахаром.
3. Посипати зверху на начинку і запікати в духовці при 180С близько 40-60 хвилин, до золотистого кольору. Подавати теплим з ванільним мороженым.