Пиріг багато яблук мало тіста в духовці

Пиріг багато яблук мало тіста в духовці простий рецепт. Обалденная пишна текстура і соковиті яблука. Ммммм🔥 а ще і ароматний штрейзель-ідеально 🔥 справ, як завжди, на 5 хв 😂

Інгредієнти

Яйця -3шт
Сах пудра -80-100 г (дивіться на свій смак)
Масло -20 р
Молоко-100 мл
Борошно -140 р
Щіпка солі
Розпушувач- 1 год л
Цедра лимона
Яблука-4 шт

Для посипання:
2 ст л борошна
1 ст л цукру
30 г масла крижаного
Суміш спеції для пирога (можна тільки корицю)

Пиріг багато яблук мало тіста в духовці покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з пудрою і сіллю. Додаємо масло і молоко, збиваємо. Додаємо борошно, розпушувач, перемешиваем.

2. Яблука тонко ріжемо, скроплюємо соком лимона і додаємо в тісто. Викладаємо в форму.

3. Для крихти з’єднуємо всі інгредієнти і перетекаем.

4. Викладаємо на тісто і відправляємо в духовку на 180 гр на 40-50 мин.

Відео рецепт 👇