Шоколадна ковбаска з печива і какао

Як смачно зробити Шоколадна ковбаска з печива і какао простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Шоколадна ковбаска до чаю – десерт, який готується з найпростіших продуктів і не вимагає випічки.

Інгредієнти

500 г печива
100 г горіхів (за бажанням)
3-4 ст. л. какао-порошку
3-6 ст. л. цукру (за смаком)
180 г вершкового масла
150 г молока

Шоколадна ковбаска з печива і какао покроковий рецепт

1. Розминаємо печиво руками, горіхи з допомогою блендера, але не занадто дрібно, а так, щоб залишалися великі кусочки.

2. В каструлі змішуємо вершкове масло, цукор, какао, молоко і варимо до закипання. Як тільки з’являться перші бульбашки -відразу знімаємо з вогню і додаємо до подрібненого печінкою. Перемішуємо. Масу ділимо на 2 рівні частини і формуємо 2 ковбаски за допомогою харчової плівки або пакетика.

3. Відправляємо в холодильник на кілька годин до повного застигання. Знімаємо плівку, за бажанням присипаємо цукровою пудрою, змішаною з крохмалем в рівних пропорціях. Загортаємо в пергамент. Нарізаємо ковбасу шматочками і подаємо до столу. Приємного чаювання

Відео рецепт 👇