Шоколадний чізкейк з сиру Сан-Себастьян

Як зробити Шоколадний чізкейк з сиру Сан Себастьян простий рецепт домашній.

Інгредієнти

КБЖУ на 100г 181 ккал 11.1/12.4/5.2

Форму краще взяти до 16-18 см діаметром

✅400 г знежиреного сиру м’якого
✅300 г вершкового сиру (типу Філадельфія)
✅3 яйця
✅100 мл 20% вершків
✅підсолоджувач за смаком
✅45 г какао порошку
✅15 г кукурудзяного крохмалю

Шоколадний чізкейк з сиру Сан Себастьян покроковий рецепт

1. Інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Змішати віночком м’який сир, сирний сир і яйця, додати інші інгредієнти і добре вимісити до однорідності, щоб не було комочков.
2. Форму застелити пергаментним папером, вилити суміш і поставити в попередньо розігріту духовку до 200 С на 25 минут.
3. Потім збільшити температуру до 220 С і готувати ще 10 хвилин. Готовий чізкейк потрібно повністю остудити і за бажанням полити розтопленим шоколадом.