Чізкейк з чорною смородиною з вершковим сирним сиром

Чізкейк з чорною смородиною з вершковим сирним сиром простий рецепт. Порадуйте сьогодні близьких цим річним чізкейк. А я для вас готую смачний сюрприз. 🤫 Хто дивиться мої сторіс вже знає))

Інгредієнти

Тісто:
Вершкове масло 75 гр.
Борошно 150 гр.
Крижана вода 3 ст. л.
Жовток 1 шт.
Цукрова пудра 25 гр.
Цукор 50 гр.
Сіль щіпка

Всі інгредієнти повинні бути дуже холодними. Воду і масло попередньо помістити в морозилку на 10-15хв.

Основа
Вершковий сирний сир 600 гр.
Цукор-110 гр.
Яйця 2 шт
Вершки 30-33% 120 гр.

Ягідна начинка:
Інгредієнти:
Чорна смородина 200 гр.
Цукор 70 гр.
Кукурудзяний крохмаль 1 ст. ложка

Соус для заливки:
Чорна смородина 150 гр.
Желатин 6 гр.
Цукор 50 гр.

Чізкейк з чорною смородиною з вершковим сирним сиром покроковий рецепт

1. Тісто:
Масло порубати на шматочки. Додати борошно, цукрову пудру. Додати воду, жовток. Швидко замісити тісто. Коли збереться у грудку, поставити в холодильник на 30-60хв. Тісто розкачати між двома аркушами паперу для випічки. Прибрати в морозилку на 5-10 хв. Наколоти виделкою, посипати цукром. Випікати 15-20 хв в розігрітій до 180С духовці. Після подрібнити в блендері. Викласти в форму.
2. Основа:
Сир перемішати з цукром лопаткою. Поступово додати яйця. Додати вершки, перемешать.
3. Ягідна начинка:
Все змішати. Прогріти на плиті до загустіння. Вилити на піщану основу. Викласти сирний шар. Випікати в розігрітій до 110-120С духовці 90-120 хв. Залишити до повного остывания.
4. Соус для заливки:
Желатин замочити у воді. Перемішати цукор зі смородиною. Пробити блендером. Закипятиться і додати розпущений желатин. Полити готовий остиглий чізкейк і прибрати в холодильник на 8 часов.