Самий смачний морквяний торт з кремом чіз домашній

Морквяний ЗАХВАТ🥕 Цей Морквяний торт ну дуже специфічний, буйство спецій робить його дуже ароматним! Просто 🔥🔥🔥 Як зробити смачний морквяний торт з кремом чіз домашній самий простий і швидкий рецепт майстер клас.

Інгредієнти

Рецепт для торта з 3-х коржів, діаметр ~21 см:

Борошно 330
Сода 5 гр
Розпушувач 7 гр
Кориця 5 гр
Мускатний горіх 3 гр
Імбир сухий 3 гр
Цукор коричневий 300
Яйця категорії С1 5 шт (якщо С0 4 шт)
Масло рослинне 250 гр
Горіхи волоські измельченные200 гр
Морква терта 300 гр
Цедра 1 апельсина
Сік 1/2 апельсина

Кремчиз:
Вершкове масло 82.5% 200 гр (м’яке)
Сирний сир 400 гр
Цукрова пудра 150 гр

Самий смачний морквяний торт з кремом чіз домашній покроковий рецепт

1. Борошно, соду, розпушувач і спеції змішати. Збиваємо цукор і яйця, додаємо горіхи, морква, цедру апельсина і сік апельсина, смешать.
2. Додати сухі інгредієнти і замішуємо тісто. Ділимо тісто на 3 коржа приблизно за 550-560°С (на дно форм я почекати пергамент). Випікаємо при 170°С близько 35 минут.

3. Кремчиз:
Всі інгредієнти збити і зібрати торт, прокатує шарами, для крихти я використовувала обрізки від коржів, трохи вирівняти верхівки… Декор зробила з цукрової мастики, купила шматочок в супермаркеті, пофарбувала його і стежила морковки.

Відео рецепт 👇