Веганські паска з кокосового молока з апельсином

«Він не такий повітряний, як класичний, але все одно не менш смачний 🥰» Веганські паска з кокосового молока з апельсином рецепт простий.

Інгредієнти

На 1 паска, діаметр і висота форми: 9 см

200гр борошна (100гр кукурудзяної + 70гр рисової + 30гр кокосової)
200мл теплого кокосового молока
100 мл апельсинового соку
50мл будь-якого масла (у автора оливкова)
40гр сиропу топінамбура кокосового цукру
15гр крохмалю
1/2чл соди
Цедра 1 апельсина
Горіхи/шоколад/ізюм/курага/фініки

Веганські паска з кокосового молока з апельсином покроковий рецепт

1. Просіваємо борошно, крохмаль і соду. ⠀ ⠀ Окремо з’єднуємо молоко, апельсиновий сік, масло і сироп. ⠀ ⠀ Виливаємо рідку суміш в борошняну і добре перемішуємо. ⠀ ⠀ Додаємо цедру, горіхи, сухофрукти, шоколад. ⠀ ⠀
2. Випікаємо 1 годину 10хвилин при t 200градусов (перші 30 хвилин я випікала під шапочкою з фольги). Вимикаємо духовку і охолоджуємо в ній. Остиглий паску можна прикрасити розтопленим шоколадом або кокосовим урбечем або кокосовими вершками, збитими з будь-яким подсластителем.
3. Зверху посипаємо кокосовою стружкою, сублимированными ягодами, горіхами, насінням, сухофруктами, суперфудами.