Яблука в клярі смажені на сковороді

Як зробити Яблука в клярі смажені на сковороді рецепт простий 🍏 Неможливо зупинитися!!! Це дуже просто і дуже смачно. Якщо вирішите себе побалувати, то тільки так!

Інгредієнти

•3 яблука
•кориця
•20г цукру
•сік половини лимона

Для тіста:
•2 яйця
•40г цукру
•цедра лимона
•100мл молока
•200г борошна
•8г розпушувача

•цукор для обвалювання
•соняшникова олія для смаження

Яблука в клярі смажені на сковороді покроковий рецепт

1. змішати Віночком яйця, цукор і цедру лимона. Додати молоко і просіяне з розпушувачем борошно, перемішати, щоб не було грудок. Яблука почистити, нарізати не тонкими кружальцями, вирізати сердцевину.

2. яблука Скропити соком лимона, посипати цукром і корицею. Нагріти в каструлі або сковороді з високими стінками соняшникова масло.

3. Вмочити кожен шматочок яблука в кляр з усіх боків, смажити до рум’яного золотистого кольору по 2-3 шматочки яблука за раз, перевертаючи их.

4. Обваляти кожен сахаре.