Заварний вершковий крем для торта Наполеон

Як смачно зробити Заварний вершковий крем для торта Наполеон простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Жовтки – 210г
Цукор – 165г
Ванільна паста – 4г
Молоко 3,2% – 235г
Вершки від 33% – 235г
Крохмаль кукурудзяний – 14г
Вершкове масло – 117г

Заварний вершковий крем для торта Наполеон покроковий рецепт

1. Цукор змішати з крохмалем, розмішати. Масло нарізати кубиками і залишити при кімнатній температурі. Молоко, вершки і ваніль довести до кипіння. Паралельно з цим, додати до жовтків цукрову суміш і добре розтерти. Влити киплячу молочну суміш до яйця тонкою цівкою, не припиняючи помешивания.
2. Назад перелити масу в каструлю з товстим дном і на повільному вогні, постійно помішуючи, довести крем до 82 градусів. Перелити крем в іншу чашу і остудити до 30-35 градусов.

3. Ввести вершкове масло, розмішати. Такий крем підійде не тільки для «Наполеона», але і начинки для еклерів, профітролей, трайфлов і безлічі інших рецептів!