Дріжджовий пиріг на молоці з чорною смородиною

Як зробити Дріжджовий пиріг на молоці з чорною смородиною в духовці рецепт простий. Батьківські чати починають оживати і це вносить суттєві корективи в мою нервову систему і без того хитку. У доньки повноцінний садочок, у сина перший клас😱 Добре, що вся канцелярія на батьківському комітеті, самим потрібно купити тільки форму, ранець і пенал. Поділіться, купували дітям телефони до першого класу? Я більше схиляюся до наручним годинником з системою відстеження та щоб можна було прийняти дзвінок/зробити, є у кого-небудь такі? Із задоволенням ділюся з вами повітряної здобою, я робила з чорною смородиною, можна взяти будь-яку ягоду/шоколад з горіхами/мак і тд, загалом, повний конструктор🤩

Інгредієнти

Тісто:
Молоко – 170 мл
Цукор – 60 г
Борошно – 360 р
Дріжджі сухі – 6 р
Масло вершкове – 65 р

Начинка:
Чорна смородина – 150г
Крохмаль – 1 ст. л.
Масло вершкове – 2 ст. л.
Ванільний цукор з ваніллю – 15 р
Цукрова пудра – 2 ст. л.

Дріжджовий пиріг на молоці з чорною смородиною покроковий рецепт

1. змішуємо Борошно з дріжджами. Додаємо цукор і тепле молоко, починаємо замішувати тісто. Поступово вводимо масло кімнатної температури, замішуємо тісто 10 хвилин за допомогою насадки «гак». Залишаємо в теплі на 2 години. Для начинки ягоди змішуємо з крахмалом.
2. Додаємо цукор і ванільний цукор, перемішуємо. Тісто розгортаємо в тонкий прямокутний пласт. Змащуємо м’яким вершковим маслом, викладаємо ягідну начинку по довгому краю і звертаємо в щільний рулет. Рулет нарізаємо на 8 частей.

3. Укладаємо шматочки в форму зрізом вгору і залишаємо підрости протягом 20-30 хвилин. Випікаємо при 180° 30 хвилин, охолодити, посипаємо цукровою пудрою. Приємного апетиту!