Пісочне печиво з гарбузом у формі зайчиків

Як смачно зробити Пісочне печиво з гарбузом у формі зайчиків простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Я помітила, що з тих пір як я перестала писати тексти “від душі”, а залишила тільки рецепти – кількість передплатників стало зростати. Натяк це, чи що? Колись давно в полеміці про тортах, приготованих будинку – я парирувала фразами в стилі: але я ж торти вкладаю ДУШУ і якісні інгредієнти! Вони не можуть стояти як в магазині! Одна дуже розумна дама відповіла: – Ніхто за твою душу і гроша не дасть… Людям треба простіше, та дешевше

Інгредієнти

210 гр борошна
100 гр цукрової пудри
100 гр масла вершкового
75 гр пюре гарбузове (запекти 100 гр гарбуза, можна замінити на яблука)
30 гр рідкого меду
1/4 чл соди
1/4 чл солі
Кардамон, мускатний горіх, імбир, гвоздика – за бажанням

Пісочне печиво з гарбузом у формі зайчиків покроковий рецепт

1. Вершкове масло збити з цукровою пудрою до м’якої повітряної консистенції, додати мед і гарбузове пюре. Змішати до однорідності. В окремій ємності змішати борошно, спеції, соду і сіль. Додати сухі інгредієнти до гарбузової маси, швидко вимісити. Відправити в холодильник хоча б на 2 часа.

2. Викласти масу на лист для випікання присипаний борошном , розкотити тісто місце між 2ма дерев’яними шпажками – таким чином, щоб товщина була не більше 0,5 см Вирубати фігурки. Прибрати надлишки тіста. Тісто ніжне. Саме тому я раджу вирізати і викачувати одразу на пекарської папері, а не переносити на неї – тк при перенесенні форма печива деформується. Випікати при 180 градусах 6-7 минут.
3. Печиво має бути знизу злегка рум’яним. Зверху світлим однорідного кольору . Якщо краї зарум’янилися – ви швидше за все вже перетримали… При необхідності – відразу після випічки можна натисніть на печиво обробною дошкою. Моє печиво було ідеально рівним зверху і практично не змінилося за формою вообще.