Чізкейк з лохиною і желе без випічки з печивом

Як зробити фіолетовий Чізкейк з лохиною і желе без випічки з печивом простий рецепт. Пісочна основа… ніжний вершково-ягідна начинка… желейний шар… це дуже смачний десерт🥰 Хочу бачити тих, кому подобається те, що я роблю! Для мене це дуже важливо 😘

Інгредієнти

(на форму діаметром 16 см):

Для заснування:
✅ 150 г пісочного печива
✅ 60 г вершкового масла ⠀⠀

Для вершкового шару:
✅ 250 г вершкового сиру
✅ 40 г цукру
✅ 50 мл вершків (10-33%)
✅ 5 г желатину
✅ 20 мл холодної води⠀

Для ягідного шару:
✅ 200 г вершкового сиру
✅ 40 г цукру
✅ 50 мл вершків (10-33%)
✅ 100 г чорниці
✅ 5 г желатину
✅ 20 мл холодної води⠀

Для желейного шару:
✅ ~ 100 г чорниці
✅ 1/2 упаковки ягідного желе (45 г)
✅ 200 мл гарячої води⠀

Чізкейк з лохиною і желе без випічки з печивом покроковий рецепт

1. Основу: Печиво подрібнюємо в блендері до стану крихти. Додаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо. Кладемо у форму і рівномірно розподіляємо по дну. Прибираємо в холодильник, поки готуємо начинку. ⠀⠀

2. Вершковий шар: Желатин замочуємо в прохолодній воді на 15 хвилин. Після цього розтоплюємо в мікрохвильовці або на плиті. До вершкового сиру додаємо цукор, вершки, розтоплений желатин і пробиваємо блендером в однорідну массу.

3. Кладемо всю масу на основу з печива у форму, добре розрівнюємо і прибираємо в холодильник на 1 годину. ⠀ Ягідний шар: Желатин замочуємо в прохолодній воді на 15 хвилин. Після цього розтоплюємо в мікрохвильовці або на плиті. Golubinu пробиваємо блендером і перетираємо через сито.

4. До вершкового сиру додаємо цукор, вершки, пюре з голубики, розтоплений желатин і пробиваємо блендером до однорідної маси. Кладемо всю масу вершковий шар, розрівнюємо і прибираємо в холодильник на 1 годину. ⠀

5. Желейний шар: Желе заливаємо гарячою водою, перемішуємо і охолоджуємо до кімнатної температуры.

6. Зверху на ягідний шар кладемо лохину, заливаємо невеликою кількістю желе і прибираємо в холодильник на 20-30 хвилин. Заливаємо залишився желе і прибираємо в холодильник на кілька годин, до повного застывания.