Торт Медовик зі вершковим кремом

Як смачно зробити Торт “Медовик” з вершковим кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Самий смачний і улюблений торт “Медовик”! Ніжні, тануть у роті медові коржі, просочені повітряним кремом, – незабутній смак дитинства! Медовий торт виходить дуууже смачним, ніжним і повітряним 🥰

Інгредієнти

🔸яйце 3 шт
🔸цукор 170
🔸вершкове масло 150 г
🔸мед 4 ст/л
🔸сода 1 ч/л
🔸борошно ~ 550-600 р

Для крему
🔸вершки 33% – 400 мл
🔸цукрова пудра – 100 г
🔸вершковий сир – 150 г

Торт “Медовик” зі вершковим кремом покроковий рецепт

1. З’єднуємо яйця з цукром, далі додаємо масло вершкове, мед і ставимо на водяну баню. Все перемішуємо до тих пір, поки цукор не розчиниться. Далі додаємо соду , маса почне спінюватися, активно перемішуємо приблизно 3-4 хвилини і снимаем.

2. Залишаємо на 5 хвилин, і додаємо борошно і замішуємо тісто. Тісто ділимо на 6 частин, розкочуємо тонким шаром і випікаємо в розігрітій духовці на 200′ приблизно на 3-4 хв до золотистого цвета.

3. Готуємо крем. До холодних вершків додаємо цукрову пудру, вершковий сир і збиваємо до піків. Збираємо торт і відправляємо в холодильник мінімум на 5 год, а краще на ночь.

Відео рецепт 👇