Новорічний торт Ананас, Банан Кориця

Ще один Новорічний торт Ананас, Банан Кориця рецепт простий 🍍🍌🎅 Нарешті, взяла себе в руки і написала рецепт 😇 Готувати, фотографувати, обробляти фото, знімати, монтувати відео – це будь ласка, це я з задоволенням! А як оформити рецепт, написати, так відразу хочеться… 🙊 Але, відчуваю відповідальність перед передплатниками, адже ви чекаєте, так? Надайте мені сил вашими сердечками 😇

Інгредієнти

Коржі:
2 яйця С1
¼ ч. л. солі
½ ч. л. розпушувача
½ ч. л. соди
½ ч. л. кориці
200 р цукру
230 г борошна
130 мл соняшникової олії
120 г пекана або волоського горіха (я замість горіхів поклала 50 г родзинок)
180 г ананасів
50 мл ананасового сиропу, в якому були ананаси
200 р очищених бананів

Ананасовим компоті:
100 гр ананаса
200 гр сиропу від ананасів
70 гр цукру
12 гр крохмалю

Для крему:
вершковий сир 300 г
вершки 33-35% 200 р
цукрова пудра 100 г

Крем на покриття:
Вершковий сир 400
Вершкове масло кімн. температури 120 р
Цукрова пудра-70 г

Новорічний торт Ананас, Банан Кориця покроковий рецепт

1. З ананасів і соку робимо пюре за допомогою блендера. Банани раздавливаем виделкою. Просіваємо борошно з розпушувачем, содою, корицею, додаємо цукор, сіль, перемішуємо. Додаємо в борошно рослинне масло, яйця, перемішуємо. Потім додаємо пюре ананаса і банана. В кінці родзинки або орехи.

2. Випікаємо при 175 градусів 35 хв, перевіряємо готовність зубочисткою. Для ананасового компоті: Ананас ріжемо на шматочки, доводимо до кипіння в ковшике разом з сиропом. Цукор перемішуємо з крохмалем, всипаємо в ковшике, перемішуємо, варимо хвилину до загустіння. Остужаем.

3. Для крему збиваємо вершки з пудрою, додаємо сир, збиваємо. Для крему на покриття взбиааем м’яке вершкове масло з пудрою до пишноти і побіління. Додаємо вершковий сир кімнатної температури, перемішуємо, додаємо краситель.