Бісквітний торт Наречена

Добрий вечір всім 🤍🤍🤍 давно я нічого не викладала в стрічку, така думка прийшла мені сьогодні в голову) ось порыскала в телефоні і щось зі старих відео зібрала для вас, на деяких відео звук вже було накладено, а там де довелося додати строго не судіть, я хворію, тому і голос такий 🤪 Цей торт ми з вами готували як то в сторіс і саме ви дали йому назву «Наречена» нехай так і залишиться ))) Як зробити Бісквітний торт Наречена рецепт найпростіший.

Інгредієнти

Інгредієнти для бісквіта діаметр форми 18 см:
5 яєць
180 гр цукру
200 гр борошна

Для крему:
350 мл жирних вершків (якщо у вас тварини вершки беріть жирністю не менше 35%)
100 гр дрібного цукру або цукрової пудри
200 гр сирного сиру

Бісквітний торт Наречена покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з дрібкою солі і додаємо цукор, збиваємо до білого, далі вводимо потроху борошно і перемішуємо акуратно, щоб маса не осіла. Якщо у вас ручний міксер, забираєте його в бік, просеиваете борошно по трошки і акуратно перемішуєте лопаткой.

2. Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів, через 10 хвилин зменшуємо до 160 і випікаємо до сухої зубочистки. Перші 25 хвилин духовку не відкриваємо, через 25 хвилин я відкриваю і кладу лист фольги. Так бісквіт рівномірно пропікається і не підгорає. Готовий бісквіт злегка остуджуємо і після виймаємо з форми, даємо повністю остыть.

3. Для крему:
Перекладаю в тару і збиваємо до щільної, однорідної маси. Тільки не перевзбейте.

4. Бісквіт обов’язково просочуємо, можна водою, сиропом або соком. В прошарок я клала родзинки і горіхи. Прикрасила частково безе і частково кремом.

Відео рецепт 👇