Великодній здобний паску в хлібопічці

Великодній здобний паску в хлібопічці простий рецепт. Беріть на замітку рецепт! ✍🏻 Паску в хлібопічці печу вже кілька років поспіль. В цей раз, мені захотілося зробити його ще більш здобним і смачним, щоб вийшов не просто солодкий хліб, а ласощі. Трохи допрацювала свій звичайний рецепт, і готовий паску повністю покрила глазур’ю. У підсумку, вийшло дуже смачно, мої домочадці з’їли паска за один день. 👇🏻 В минулому пості я ділилася особливостями і своїми маленькими секретами приготування паски в хлібопічці. Раджу прочитати цей пост.

Інгредієнти

Дріжджі сухі – 2 ч. л.
Борошно пшеничне – 400 гр.
Ванілін (за смаком)
Цукор – 80 гр.
Сіль – 0,5 ч. л.
Яйця – 3 шт (1 категорії)
Масло вершкове – 130 гр.
Молоко – 100 мл
Ізюм – 130 гр.
Мажимикс* – 1 ч. л.

Великодній здобний паску в хлібопічці покроковий рецепт

1. Завантажуйте продукти у хлібопічку. Для випічки паски, вибираю програму “хліб з добавками”. Трохи борошна залиште для того, щоб змішати з родзинками (2-3 ст. л.). На першому етапі йде заміс без родзинок, тісто має бути трохи рідким. Коли буде наступний заміс, ви додасте родзинки змішаний з мукой.

2. Родзинки (добавки) рівномірно розподілитися, а борошно зробить тісто потрібної консистенції, м’яким колобком. Виберіть програму хліба “Основний з добавками” програмі 3:30 – 4:00 години “Старт, світлу скоринку. Ізюм промийте і висушіть на серветці, потім змішайте з мукой.

3. Додайте в другий заміс. Додаючи родзинки змішаний з борошном простежте за тестом, воно має бути м’яким колобком” трохи прилипати і відлипати від стінки. Після охолодження паску можна покрити глазур’ю або збитими яєчними белками.

Відео рецепт 👇