Печиво з рисового борошна з вяленою журавлиною

Як зробити смачне печиво з рисового борошна з в’яленою журавлиною рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

-270 гр цільнозерновий борошна
-270 гр рисового борошна
-150 гр тростинного цукру
-3 яйця
-12 гр розпушувача
-щіпка солі
-пів чайної ложки ваніліну
-120 гр молока
-120 гр вершкового масла
-75 гр в’яленої журавлини

Печиво з рисового борошна з в’яленою журавлиною покроковий рецепт

1. Збити яйця з цукром до білої піни(5-7 хв). Додати молоко кімнатної температури. Потім ввести розтоплене вершкове масло(не гаряче).
2. З’єднати 2 види борошна, розпушувач і сіль, добре перемішати між собою. Всипати суху суміш в рідку, додати ванілін і журавлину, і перемішати все з допомогою силіконової лопатки до однородности.
3. Залишити тісто відпочити на столі 30 хвилин. По закінченню часу, скачати кульки вагою 35-40 гр, викласти на деко, злегка приплюснути зверху і випікати в заздалегідь розігрітій духовки до 175 ° хвилин 15-20. Готове остигле печиво присипати цукровою пудрой.