Лавандові печиво мадлен

Як зробити смачне Лавандові печиво мадлен рецепт простий в духовці. Друзі, вашій увазі лавандові Мадлен! Це навіть звучить чудово, а на смак і того краще. Готуються вони елементарно, головне, знайти форми і лаванду. У мене баночка для заварювання або додавання в чаї.

Інгредієнти

-75 г борошна;
-0,5 год л розпушувача;
-1 год л сушеної харчової лаванди;
-2 великих яйця;
-80 г розтопленого вершкового масла;
-1 ст л меду;
-1 год л ванільного екстракту;

Лавандовий цукор:
-110 г цукру;
-2 год л лаванди;

Лавандові печиво мадлен покроковий рецепт

1. Духовку розігрійте до 180 С; Формочки для Мадлен змастіть маслом; Для лавандового цукру покладіть цукор і лаванду в миску і перетріть пальцями. Для тесту у мисці змішайте борошно, розпушувач, лаванду, яйця, розтоплене масло, мед і ваніль і перемішайте до однорідності;
2. Викладіть столовою ложкою або за допомогою кондитерського мішка тісто у формочки. Випікайте близько 10 хвилин, поки Мадлен не підрум’яняться і не збільшаться в об’ємі, а встромлена в центр дерев’яна паличка не буде виходити повністю сухий;
3. Гарячі печива обваляти в лавандовом цукрі і викласти на решітку остывать.