Заварні Еклери з кремом із сиру маскарпоне і вершків

З Заварні Еклери з кремом із сиру маскарпоне і вершків простий рецепт.

Інгредієнти

100 г вершкового масла
1 ст води ( 250 мл )
1 ст борошна ( 150 гр )
6 шт яєць

Крем:
200 гр сир маскарпоне
200 мл вершки від 33%
200 гр цукрової пудри

✅ Цукрова пудра перед духовкою дає можливість эклерам не тріскатися .
✅ З цукровою пудрою перед духовкою, дає можливість эклерам зберегти правильну форму навіть якщо вони у вас залишаться з кремом 2-3 дні, не стануть вологими, а залишаться такими, якими були спочатку!

Заварні Еклери з кремом із сиру маскарпоне і вершків покроковий рецепт

1. У миску кладемо вершкове масло, наливаємо склянку води і ставимо на повільний вогонь, доводимо до кипіння. Як тільки все починає кипіти, додаємо склянку борошна (склянка води і борошна повинні бути однаковими) і заварюємо тісто. Заварюємо його до тих пір, поки не утворюється один однорідний грудку. Прибираємо з вогню і перекладаємо в глибоку миску. Збиваємо, додаючи по одному яйцу.
2. Тісто виходить липким і однорідним. Щоб перевірити готовність, берете ложкою тісто і перевіряєте, щоб суміш звисала як язичок (вона повинна тягнутися, а не текти). Надягаємо форму на кондитерський мішок і видавлюємо еклери на деко , зверху проходимся нетанучою цукровою пудрою і відправляємо в заздалегідь підігріту духовку під 200 С .

3. СТРОГО: 17 хвилин піч під 200 С , потім робимо вогонь повільніше і 20 хвилин печемо під 180С! Після 37 хвилин виймаємо еклери з духовки в рожевому кольорі. Залишаємо охолонути. Еклери виходять настільки ідеальні, що немає ймовірності , що вони осядут.
4. Робимо надріз саме там, звідки ми повинні додати крем і після охолодження наповнюємо еклери 1-2 год/л крему. Складаємо один на одного у вигляді піраміди , на деяких еклерах знизу мажемо кремом, щоб трималося. Проходимся цукровою пудрою і подаем.

5. За рахунок цукрової пудри, яку завдали перед випікання. ваші еклери не осядуть і при випічці тріскатися . Крем: Збиваємо сирний крем 2 хвилини, додаємо вершки , збиваємо і по порціях додаємо цукрову пудру. Готуйте і їжте на здоров’я !

Відео рецепт 👇