Сирна паска з вишнею в шоколадному корпусі

Сирна паска з вишнею в шоколадному корпусі рецепт простий. У минулому році надихнулася ідеєю такої пасхи Олесі Купрін. В цьому році пішла далі, накупила силіконових капсул різного розміру, щоб усім вистачило) В самій малій зробила пробник. Смачно!!! Всім раджу і можна відразу брати капсулу побільше!

Інгредієнти

На силіконову капсулу для паски 550 мл

• 150г замороженої вишні
• 50г цукру
• 12г кукурудзяного крохмалю

• 150г сиру
• 120г вершків 33-35%
• 50г сах.пудри
• 5г ванільною пасти
• 5г желатину
• 30г молока

• 100г білого шоколаду

Сирна паска з вишнею в шоколадному корпусі покроковий рецепт

1. Заморожену вишню трохи розморозити, разом з соком перекласти в сотейник. Засипати цукром, змішаним з крохмалем. Довести, постійно помішуючи, до закипання і на середньому вогні уварювати близько 5 хв., до загустіння. Накрити плівкою в контакт, остудити. Шоколад розтопити на водяній бані. Обмазати силіконову капсулу зсередини, прибрати в холодильник, поки буде готуватися начинка.
2. Желатин замочити в холодному молоці. Сир протерти через сито. Вершки збити з сах.пудрою і ванільною пастою, до м’яких пік. ⅓ Залишити для змішування з желатином, іншу частину змішати з сиром. Желатин розпустити в мікрохвильовій печі, не дати закипеть.
3. Додавати по ложці збиті вершки, вимішувати. Потім вилити отриману суміш у сирну, перемішати. Заповнити капсулу з застиглими шоколадними стінками, укладаючи шарами – творожный/вишневый.

4. Верх закрити плівкою, прибрати в морозилку хв. на дві години. Потім зняти силіконову форму з замороженої великодня, стягуючи її, як панчоху. Дати великодня дефростироваться 1-2 години в холодильнику, потім можна прикрашати і ласувати 😋😘