Капкейки червоний оксамит з малиною

Капкейки червоний оксамит з малиною простий рецепт. Велике прохання, якщо зберігаєте рецепт, напишіть що-небудь в коментарях і не забудьте поставити ❤️, мені буде приємно 😊. Це приголомшливі, вологі, дуже соковиті і неймовірно смачні капкейки. Вони, без преукрас, тануть у роті😋Ви повинні їх обов’язково приготувати.

Інгредієнти

На 10-12 шт.

Борошно – 155 гр.
Сода – 0.5 ч. л.
Сіль – 3/4 ч. л.
Какао – 1 ст. л.
Цукор – 135 гр.
Раст. олія – 150 мл
Яйця (кімн. темп) – 1 шт.
Кефір – 100 мл
Харчовий барвник – 1/2 ст. л.
Оцет 9% – 1 / 2 ч. л.

Малинова начинка:
Малину або будь-яку іншу ягоду
цукор (опціонально, у мене пішло 90 гр.),
1.5 ч. л кукурудзяного крохмалю,
1.5 ст. л холодної води

Капкейки червоний оксамит з малиною покроковий рецепт

1. У велику миску просіяти борошно, соду, сіль, какао. В іншій мисці розтерти масло з цукром, додати яйце, розмішати, сильно не збивати. Змішати кефір з барвником, додати оцет і ванілін, вилити в суміш яєць та олії, добре перемішати. Додати в масу борошно і ще раз добре перемішати. Розподілити тісто по формочках, заповнювати не більше ніж на половину, тісто дуже добре піднімається. Випікати в розігрітій до 180 гр. духовці 15-20 хвилин. Готовність перевірити дерев’яною шпажкой.
2. Малину або будь-яку іншу ягоду з’єднати з цукром (опціонально, у мене пішло 90 гр.), довести до кипіння додати 1.5 ч. л кукурудзяного крохмалю, змішаний з 1.5 ст. л холодної води, розмішати до загусткния. Остудить.

3. Вирізати у капкейків серединки, начинити джемом. І прикрасити шапочкою улюбленого крему. Я роблю чіз на олії. 170 гр. масла кімнатної температури збити з цукровою пудрою (80 гр.) до білого. Додати холодний Сирний сир (250 гр) і збити до однородности.