Мангове кремю для торта

Як смачно зробити Мангове кремю для торта простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

– Пюре манго – 150 г
– Жовток – 2 шт.
– Яйце – 50 г
– Лимонний сік – 1 ст. л.
– Цукор – 70 г
– Білий шоколад – 50 г
– Вершкове олію – 50 р
– Желатин – 6 г
– 5 ст. ложок води для желатину

Мангове кремю для торта покроковий рецепт

1. На маленькому вогні постійно заважаємо яйце і жовтки. Майже відразу додаємо цукор і все перемішуємо. Далі додаємо пюре манго і все добре перемішуємо. Коли підуть великі бульбашки вимикаємо вогонь (приблизно 84 градуси).
2. Тепер до заварний основі додаємо шоколад і масло кімнатної температури. Після того, як мало розійшлося додаємо набряклий желатин.
3. Дно форми обертаємо спочатку харчовою плівкою, а потім фольгою. Заливаємо у форму 16 см і прибираємо кремю в морозилку на ночь.