Маково-яблучний пиріг

Як зробити Маково-яблучний пиріг рецепт простий 🥧 Класний рецепт!!!🔥🔥🔥 Раджу купити свіжий мак для рецепта❗️)) У мене був неприємний досвід, випічка з маком гірчила, виявилося, мак був старий! А випічка з застарілим маком гірчить. Майте на увазі😌

Інгредієнти

Тісто:
🔸200 гр борошна
🔸180 гр сиру в брикеті
🔸100 гр вершкового масла
🔸1 ч. л розпушувача
🔸щіпка солі
🔸50 гр цукру

Начинка:
🔸150 гр маку або макової начинки (продається вже готова суміш з крохмалем, але раджу просто мак взяти)
🔸200 мл молока від 2,5% жирності
🔸100 гр цукру
🔸1 яйце
🔸4 яблука кисло-солодких
🔸50 гр волоських горіхів
🔸прянощі (кориця, гвоздика, мускатний горіх, кардамон)
🔸1 ст. л крохмалю (якщо використовуєте просто мак, а якщо використовуєте макову начинку, то крохмаль не потрібен)

Маково-яблучний пиріг покроковий рецепт

1. Процес приготування на відео! Відео озвучено)

2. Випікати пиріг 45 хвилин при 190С.

3. Діставати після готовності форми хвилин через 40. Потім посипати цукровою пудрою і розрізати)

Відео рецепт 👇