Печиво з базиліком і цедрою лимона

Печиво з базиліком і цедрою лимона простий рецепт в духовці 🌱 Така випічка це швидко і легко, своїми руками, ви точно знаєте що кінцевий продукт зібраний з якісних інгредієнтів 👌🏻хороше масло, яйця, борошно і нічого зайвого. А смак домашньої випічки завжди посідає особливе місце – він неповторний.

Інгредієнти

120 грам вершкового масла кімн темпер
80 г цукрова пудра (можна дрібний цукор)
1 яйце кімн темпер
цедра одного лимона
2 ч. л дрібно рубленого свіжого базиліка
200 р пшеничного борошна
щіпка солі

Печиво з базиліком і цедрою лимона покроковий рецепт

1. Збийте масло і цукор до кремоподібного стану. Додайте яйце, цедру і базилік, добре перемішайте. Змішайте борошно, сіль і додайте до олійно суміші. Змішайте тісто тільки до соединения.

2. Загорніть в плівку і заховайте в холодильник на 1-2 години (можна заморозити і потім спекти, коли необхідно). Розігріти духовку до 180С, обваляти тіста ковбаску в цукрі, порізати на кружечки товщиною ~ 1 см розкласти на противне.

3. Випікати 10-15 хв до золотистого кольору. Хрустке печиво, з яскравим смаком лимона 🍋 і відтінком 🌱базиліка 👌🏻Незвичайне! Зберігайте в закритому герметичному месте.