Різдвяне печиво з начинкою

Як зробити Різдвяне печиво з начинкою рецепт простий 🍪🎄✨ Ну що, у всіх все готово ?😁 Продукти куплені, запаковані подарунки? 3 дні залишилося до НГ✨ ⠀ Мій улюблений рецепт.

Інгредієнти

На 12-14 шт:

Борошно 380 гр
Крижане вершкове масло 250 гр
цукрова Пудра 100 гр
1 велике яйце с0
Щіпка солі
Джем, або нутелла

Різдвяне печиво з начинкою покроковий рецепт

1. Борошно просіваємо з пудрою і сіллю. Беремо масло ( подмораживаем його). Тремо на тертці, вмочуючи в борошно і пересипаючи вже терте борошном. Швидко руками розтираємо в крихту. Додаємо яйце і збираємо тісто в шар.
2. Прибираємо в холодильник на годину. Розкачуємо відразу на пергаменті. Вирізаємо кружечки. Половину ще посередині (вирізаємо зірочку або сердечко, або просто кружечок).
3. Випікаємо в розігрітій духовці до 180 10 хв. Даємо охолонути. На цілісну бік посередині викладаємо джем або нутеллу і закриваємо стороною, де вирізана форма. Даємо час склеиться.