Рулет Кава-Ваніль-Шоколад

Як смачно зробити Рулет Кава-Ваніль-Шоколад простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Бісквіт (30х40):
65г-молоко
15г-вершкове масло
40г-шоколад
55г-борошно
7г-какао
4 шт-жовток
1 шт-яйце
3 шт-білок
55г-цукор

Крем:
100г-вершки 33%(1)
10г-молоко
25 шт-зерна кави
25г-цукрова пудра
2г-желатин
55г-сирний сир вершковий
140г-вершки 33%(2)
1/2 шт-стручок ванілі

Шоколадне кремю:
63г-молоко(1)
10г-молоко(2)
63г-вершки 33%
20г-цукрова пудра
1 шт-жовток
75г-шоколад
8г-зерна кави

Рулет Кава-Ваніль-Шоколад покроковий рецепт

1. Бісквіт.
Довести молоко і вершкове масло до кипіння, додати шоколад і перемішати до однорідності. Прибрати з вогню і перелити в іншу чашу. Додати змішані разом борошно і какао і перемішати до однорідності. Трохи охолодити і додати яйце і жовтки, знову перемешать.
2. В окремій частіше збити білки з цукром до щільної піни. Потім акуратно додати збиті білки до шоколадній масі. Вилити тісто на силіконовий килимок і рівномірно розподілити. Випікати 10 хвилин при 160С. Вийняти бісквіт з духовки і накрити іншим силіконовим килимком або пергаментом і прибрати в холодильник на 12 часов.
3. Крем:
Залити желатин холодною водою у співвідношенні 1:6. Подрібнити кавові зерна і змішати з насінням і стручком ванілі і вершками (1). Довести до кипіння, прибрати з вогню і накрити харчовою планкою, відставити на 1 годину. Потім процідити і додати молоко. Нагріти цукрову пудру, желатин і кавовий крем до розчинення желатина.
4. Вилити отриману масу на вершковий сирний сир і збити до однорідності. Додати холодні вершки (2) і збити ще раз. Накрити харчовою планкою і прибрати в холодильник на 12 годин. Потім збити і розподілити більшу частину з бісквіту(трохи залишити для декору). Залишити з краю 2 см і згорнути рулет.
5. Шоколадне кремю:
Подрібнити зерна кави і змішати з молоком (1) і вершками. Довести до кипіння, прибрати з вогню, накрити харчовою планкою і залишити на 30 хвилин. Процідити і додати молоко (2). Змішати цукрову пудру з жовтком і додати молочну масу і нагріти до 85С, постійно помішуючи. Вилити на шоколад і пробити блендером до однорідності. Накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 6 годин. Відсадити на рулет.