Цветаевский пиріг в сметанною заливці з малиною та вишнею

Сьогодні я приготую пиріг з літніми ягодами. Не забудьте підписатися на канал і включити повідомлення, щоб першими отримувати повідомлення про нових відео, приємного перегляду! Готуємо смачний домашній Цветаевский пиріг в сметанною заливці з малиною та вишнею простий рецепт.

Інгредієнти

Діаметр 24 см
В 100 г -248 ккал

Основа
Розпушувач – 4 р
Вершкове масло 82% – 100 р
Цукор – 60 г
Яйце – 1 шт
Ванільний цукор – 10 г
Сметана 15-25% – 40 р
Сіль – 1 г
Борошно – 260 г

Начинка
Яйця – 2 штуки (100-110 г без шкаралупи)
Ягоди – 300-350 р
Цукор – 70 г
Сметана 15-25% – 500 г
Ванільний цукор – 10 г
Крохмаль – 30 м

Цветаевский пиріг в сметанною заливці з малиною та вишнею покроковий рецепт

1. Дно форми вистелити папером з антипригарним шаром. Інструкцію щодо перерахунку інгредієнтів на інший розмір форми залишу під відео. Вздовж борту прокласти паперову стрічку яйце середнього розміру з’єднати зі сметаною, цукром і ванільним цукром. Всі варіанти заміни інгредієнтів залишу в описі. Просіяне борошно з’єднати з розпушувачем і сіллю. Пиріг можна спекти на цільнозерновий пшеничного муки.

2. Додати холодне вершкове масло і розтерти масу в крихту влити яєчну суміш і швидко замісити м’яке тісто викласти у форму і сформувати основи пирога з бортиком висотою 4 сантиметри, добре опрацьовуючи кути відправити форму морозилку на 15-20 хвилин. Сметану з’єднати з крохмалем, ретельно перемішати з яйцями, ванільним цукром і цукром перемішати до однорідності на охолоджене підстава вилити половину маси розподіліть ягоди, свіжі або розморожені, обов’язково злити сок.

3. Вилити решту сметанную суміш Випікати в розігрітій до 190 градусів духовці на середньому рівні, без конвекції, 15 хвилин. Зменшити температуру до 160 градусів і продовжити випіканні ще 30 хвилин. У форми зняти бортик, пиріг повністю остудити, перекласти на блюдо за допомогою лопатки, шпателя і відправити в холодильник, мінімум на 1 час.

4. Пиріг набагато смачніше на наступний день. Перед подачею його потрібно зігріти при кімнатній температурі 30 хвилин. Ніжне пісочне підстава чудово доповнює кремовий сметанний шар і соковитий смак ягід, які можна замінити яблуками або грушами.