ПП Чізкейк з печивом і шоколадною крихтою

ПП Чізкейк з печивом і шоколадною крихтою простий рецепт. Чізкейк приголомшливий🤤!! Ніжна основа, ванільний чізкейк з начинкою з шоколадної крихти і печива, шоколадний крем і маленькі печива(вони неймовірні)- ідеальний смак🤩. Готуйте обов’язково, ви не пошкодуєте🥰


⠀⠀

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр – 179.6/8.6/7.6/19.3
Вага 900 гр

Всі інгредієнти кімнатної температури. Форма 15 см

Основа:
✔️яйце 1 шт
✔️йогурт густий 100 гр
✔️підсолоджувач
✔️борошно рисова 140 гр
✔️розпушувач 2 гр
✔️шоколад 20 гр

Чізкейк:
✔️йогурт густий 400 гр
✔️сир сирний 150 гр
✔️яйце 1 шт
✔️підсолоджувач
✔️ванілін
✔️лимонний сік 1 ст. л.(необов’язково, але з ним смачніше)
✔️крохмаль кукурудзяний 25 гр
✔️шоколад 10 гр

Крем:
✔️сметана 80 гр
✔️какао 10 гр
✔️підсолоджувач

ПП Чізкейк з печивом і шоколадною крихтою покроковий рецепт

1. Для тіста змішати йогурт, яйце, підсолоджувач, борошно і розпушувач, додати подрібнений шоколад. Замісити липке тісто. Вологими руками з 1/3 частини тесту зробити маленькі печива і прибрати в морозилку. Залишки тесту розподілити по дну форми і відправити в розігріту до 180′ духовку на 15 минут.

2. Для чізкейку змішати йогурт, сирний сир, яйце, підсолоджувач, ванілін, лимонний сік і крохмаль, ретельно перемешать.

3. На запікшу основу викласти трохи йогуртовій суміші, зверху викласти кілька печеньок (з морозилкт) і подрібнений шоколад, викласти залишки суміші. Зменшити Температуру в духовці до 170′. Випікати чізкейк 40 хвилин. Після остудити до кімнатної температури і прибрати в холодильник на пару годин. Запекти решту печива при 170′ 15 минут.

4. Чізкейк витягти з форми. Змастити кремом (сметану змішати з какао і підсолоджувачем, імпульсами нагрівати в НВЧ до розчинення какао, охолодити) і прикрасити печивом. Наслаждаться.

Відео рецепт 👇