Домашнє тірамісу з маскарпоне і печиво савоярді класичний

Як смачно зробити Домашнє тірамісу з маскарпоне і печиво савоярді класичний простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Тірамісу. Неймовірно ніжний і повітряний десерт 👌 Ідеальний тандем легкого, непомітного крему і яскравого смаку кави в нежнейшем бісквіті. Традиційно цей десерт включає Маскарпоне, яйця, кавову просочення і печиво Савоярді. Хай вибачать мене справжні гурмани, але в цей раз я вирішила приготувати крем без яєць

Інгредієнти

Отже, на форму d 17 см нам знадобиться:

200 гр печива Савоярді
Для просочення:
5 гр кави
130 гр води

Для крему:
500 гр Маскарпоне
300 гр вершків (від 33%
80 гр цукру
40 гр лікер Бейліз

Домашнє тірамісу з маскарпоне і печиво савоярді класичний покроковий рецепт

1. Для крему збиваємо вершки з цукром до стійких піків. У сир додаємо лікер і перетираємо його силіконової лопаткою. У сир додаємо вершки і перемішуємо ручним віночком (в міцну масу збивати не потрібно).
2. Боковини форми прокласти листом пергаменту. Заварюємо міцну каву. Печиво занурюємо денцем кава і викладаємо перший шар у форму. Розподіляємо крем.
3. Викладаємо другий шар просоченого печива і знову покриваємо кремом. Далі викладаємо третій шар печива і зверху відсаджуємо крем.

4. Відправляємо на просочення на 8 годин. Дістаємо десерт з форми, знімаємо пергамент. Зверху щедро присипаємо порошком какао.