Грушевий мармелад з фруктового пюре на пектині

Як зробити Грушевий мармелад з фруктового пюре на пектині рецепт простий.

Інгредієнти

250 р грушеве пюре
265 г цукор
8 г яблучного пектину
50 г сироп глюкози
5 г лимонної кислоти
3 г води

Грушевий мармелад з фруктового пюре на пектині покроковий рецепт

1. В сотейнику нагріваємо пюре до перших бульбашок, всипаємо дощиком цукор, змішаний з пектином, доводимо до кипіння. Вводимо сироп глюкози і уварюємо до 107З. ⠀
2. Лимонну кислоту розбавляємо водою і додаємо в киплячу суміш. ⠀ Виливаємо мармелад в рамку або форму, її можна заздалегідь підморозити в морозильній камері. ⠀
3. Коли мармелад охолоне і застигне, можна нарізати і обваляти в сахаре.