Горіхове праліне з фундука з карамеллю

Горіхове праліне з фундука з карамеллю простий рецепт домашній. Дуже простий рецепт карамелізованих горіхів, при цьому горіхи виходять дуже смачними. Можна використовувати муссовых тортах, макаронів, або просто так 🌰🤤 😋. Якщо змолоти горіхи в карамелі в блендері, вийти праліне.

Інгредієнти

Беріть будь горіх який Вам подобається і вперед!

На 120 гр горіха 75 гр цукру

Горіхове праліне з фундука з карамеллю покроковий рецепт

1. Всипаємо в каструлю з товстим дном і починаємо нагрівати при постійному підмішуванні (у мене 7 з 9 нагрівання плити) як тільки цукор почав танути можна зменшити на 5-6.
2. Спочатку горіхи як би покриються нальотом з цукру, продовжуємо заважати поки горіхи не покриються прозорою карамеллю. Всі!!!
3. Викладіть на силіконовий килимок і остудіть. Можна використовувати в хрусткому шарі або зробити горіхове праліне. Змолоти в блендері додавши трохи рослинного масла.