Вірменський торт Мікадо з кремом зі згущеного молока, какао і вершкового масла

Торт який нікого не залишить байдужим 😋 Завжди вважала що його складно готувати ! Як же я помилялася ! Вірменський торт Мікадо з кремом зі згущеного молока, какао і вершкового масла простий рецепт.

Інгредієнти

Коржі:
4 яйця
180 гр цукрового піску
4 ст л сметани (20%)
0,5 год л соди
200 мл рослинного масла
4 ст л какао
Ванілін
Борошно 500-600 гр

Крем:
350гр вершкового масла
2 банки вареного згущеного молока
3 ст л какао
Розтоплений гіркого шоколаду 50 гр
Молоко 3 ст л

Вірменський торт Мікадо з кремом зі згущеного молока, какао та вершкового масла покроковий рецепт

1. Виходить м’яке тісто. Розділимо його на 7 кульок. Кожен кульку в пласт. Протекаем виделкою і отруюємо випікатися. Духовку нагріли до 180′. Я випікала за 4 хвилини ( вам може знадобитися більше часу, залежить від вашої духовки).

2. Крем:
Збити спочатку масло додати згущене молоко потім шоколад розтоплений молоко і какао. Можна додати ложку коньяка.

3. Збираємо торт і зверху натираємо гірким чорним шоколадом.

4. Готово.

Відео рецепт 👇