Листкове тістечко Наполеон домашнє

Листкове тістечко Наполеон домашнє простий рецепт. Один з найулюбленіших десертів 🧡 Друзі, сподіваюся цей варіант вам теж сподобається🤗 Дивовижний крем з кислинкою 🍋

Інгредієнти

ДЛЯ ТЕСТУ
✅Борошно-1200 р
✅Ванільний цукор-2 ч. л
✅Злив масло-700 г
✅Оцет-2 ст. л
✅Сіль-1/2 ч. л
✅Яйце-2 шт
✅Вода-400 г

ГОТОВИЙ ТОРТ У МЕНЕ 30*26 см
У мене вийшло 20 тістечок.

Для заварного крему 🍋
✅Молоко-700 г
✅Вершки-300 г (33% жирності)
✅Цукор-400 г
✅Яєчні жовтки-8 шт
✅Ванільний цукор-1 ч. л
✅Кукурудзяний крохмаль-100 г
✅Цедра одного лимона

Для другого крему
✅Вершковий сир-400 г (у мене Philadelphia)
✅Згущене молоко-100 г
✅Вершки-100 г (33% жирності)
✅Ванільний цукор-2 ч. л

ДЛЯ ІТАЛІЙСЬКОЇ МЕРЕНГИ
✅Яєчні Білки-135 р
✅Цукор-270 р
✅Вода-75 г
✅Лимонний сік-2 ч. л

Листкове тістечко Наполеон домашнє покроковий рецепт

1. ДЛЯ ТІСТА.
У холодну воду додати сіль, оцет і яйця. Розмішати. Холодне злив масло натираємо на тертку з борошном. Вливаємо яєчну суміш. Швидко замішуємо тісто. А точніше збираємо в один клубок. Місити тісто не можна. Ділимо тісто на 6 частин. Накрити і дати стабілізуватися мінімум 2 години в холодильнику. Я зазвичай готую ввечері на ранок. Розкачати кожен пласт на весь деко і навіть трохи більше, так як тісто в духовці стискається. Випікати в розігрітій до 250*С духовці до золотистого цвета.
2. Для крему.
Збити до щільної маси. Далі, з’єднати обидві маси. Повинен вийде однорідний крем. Цей крем підійде як для медовика так і для Наполеона. Готовий торт можна оформити за бажанням і подати в такому вигляді👌🏻(робити з нього тістечко не обов’язково). Все по вашій желанию.

3. ДЛЯ ІТАЛІЙСЬКОЇ МЕРЕНГИ.
Італійська меренга на торт безе рецепт.
4. Меренгу зверху обпалюю кондитерської пальником. Насадка у мене Санта-Анна.

Відео рецепт 👇