Радянське тістечко персик зі згущеним молоком

СМАЧНІ ТІСТЕЧКА «ПЕРСИКИ». ⠀ Просто впевнена, багато хто з вас пам’ятають цей смак з дитинства, а якщо хто забув, я з радістю нагадаю ) ⠀ Докладний рецепт цих тістечок є і в моїй першій книзі «ДОМАШНЯ ВИПІЧКА ЗІ СХІДНИМ ВІДТІНКОМ» ⠀Як зробити Радянських тістечко персик зі згущеним молоком рецепт простий.
На книгу відкрито передзамовлення на сайтах книжкових магазинів book24 і «Лабіринт» На сайті book24 до 30 листопада діє ЗНИЖКА 15% за промокоду ТЮЛЬПАННА, встигніть замовити за вигідною ціною! ⠀ В книзі 70+ рецептів різної випічки, як солодких, так і несолодкої: пиріжки та пироги, булочки і тістечка, печиво і східні солодощі на будь-який смак! Професійні фотографії, яскраві і барвисті, частина завантажила у карусель, погортайте!

Інгредієнти

Для тесту:
5 жовтків
щіпка солі
180 г цукру
10 г ванільного цукру (не ванілін)
100 г вершкового масла
150 г сметани
1 ч. л. розпушувача (не сода)
420 г борошна +/-

Для начинки:
150 г вареного згущеного молока
12 цілих ядер фундука, мигдалю або половинок волоських горіхів

Для декору:
1 середня буряк
1 велика морква
100 г дрібного цукру
свіжі листочки

Радянське тістечко персик зі згущеним молоком покроковий рецепт

1. Детальний процес приготування є у відео, дивіться зі звуком ). ⠀ Тісто ділимо на рівні частини і скачуємо в кульки (у мене вийшло 24 кульки приблизно 40-42 р кожен).

2. Деко застеляємо пергаментним папером і викладаємо кульки (антипригарні форми з товстим дном НЕ підходять, вироби ніжні, тісто розпливається, пряники виходять більш плоскими!) Між ними залишайте відстань в 2-3 див., адже при випічці вони піднімуться і підростуть в розмірі. ⠀

3. Випікаємо обов’язково в заздалегідь розігрітій духовці при 180°С близько 12-15 хвилин, режим верх-низ. ⠀ Зберігати в холодильнику можна кілька днів, але бажано застелити харчовою плівкою, щоб не обвітрювалися і не вбирали в себе зайві запахи. ⠀ Приємного вам чаювання!

Відео рецепт 👇