Домашній маршмеллоу

Як смачно зробити Домашній зефір простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Желатин-10 г
Цукор-220 гр
Вода-120 мл
Лимонна кислота-2 г або сік лимона 20 мл

Для обсипання:
Цукрова пудра-1 ст. лож
Крохмаль-1 ст лож
Барвник-10 крапель

Для змазування форми -рослинне масло!

Домашній зефір покроковий рецепт

1. У воду 60 мл додамо цукор, ставимо на плиту не доводимо до кипіння, розчиняємо цукор. Заздалегідь замочений желатин в 60 мл води. Якщо застиг желатин розтопити його в мікрохвильовці або на водяній бане.

2. Далі з’єднуємо маси з допомогою міксера, Збиваємо від 12 до 15 хвилин. Якщо планетарний і 10 хвилин достатньо. Беремо форму застеляємо харчовою плівкою, змащуємо її рослинним маслом і відправляємо в холодильник на 2 часа.

3. Далі наріжемо готовий маршмеллоу, обсыпем пудрою+будь крохмаль. Наш дуже смачний десерт до чаю і для дітей готовий! Готуйте з любов’ю разом зі мною 💓І у вас обов’язково все вийде!

Відео рецепт 👇