Крем для покриття і вирівнювання торта

ЯК ГАНАШ ТІЛЬКИ СМАЧНІШЕ. Всім привіт! 🙋♀️Сьогодні приготуємо смачний і стабільний крем ганаш з сирним сиром! Він не такий нудотний як ганаш і набагато смачніше). Як зробити Крем для покриття і вирівнювання торта рецепт простий.

Інгредієнти

на покриття торта 16 см, висотою 10 см

вершкове масло 82,5% 150 р
білий шоколад 150 г (у мене Velvet, можна взяти zephyr тоді він буде менш солодким)
сирний сир 150 г

Крем для покриття і вирівнювання торта покроковий рецепт

1. Білий шоколад розтопити короткими імпульсами в мікрохвильовці і остудити до 28-30 градусів. Вершкове масло кімнатної температури і сирний сир кімнатної температури збити миксером.

2. Тонкою цівкою влити шоколад у взбивающийся крем. Готовий крем можна використовувати відразу після приготування. При необхідності пофарбувати харчовими красителями.

3. Через годину крем перестає липнути до рук, а після ночі в холодильнику можна при необхідності переносити його руками.