Меренговый рулет з ягодами і кремом чізом і вершками

Неймовірно ніжний, легкий і смачний десерт який не залишить вас байдужим 😍😋 Меренговый рулет з ягодами і кремом чізом і вершками простий рецепт.

Інгредієнти

Для меренги:
Білки – 230 гр (десь 6 середніх)
Цукор-300 гр
Сіль -щіпка
Кукурудзяний крохмаль -25 гр (1,5 ст. л)

Крем
Сир-300 гр
Вершки-200 гр (не менш 33%)
Сах пудра -80 гр (або за смаком)

Меренговый рулет з ягодами і кремом чізом і вершками покроковий рецепт

1. Білки і сіль збити до невеликої піни, додати тонкою цівкою цукор і збити до твердих піків як на відео. Додати крохмаль і збити ще 30/40 секунду.

2. Викласти масу на деко, ідеально рівним шаром з усіх сторін, це потрібно для того, щоб меренга з усіх кутів пропікався рівномірно. Випікаємо при 130* 40/45 хв. Як перевірити на готовність показала на видео.

3. Крем.
Всі продукти помістити в чашу і збити до щільного крему. Ягоди можна використовувати будь-які, але так само можна без них.

Відео рецепт 👇