Бісквітний торт з заварним кремом

Як смачно зробити Бісквітний торт з заварним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. До складу бісквіта входить білий шоколад і вершкове масло, тому він не вимагає додаткової просочення. А смак – незрівнянний!

Інгредієнти

Бісквіт:
Яйця – 3 шт
Цукор – 80 р
Крохмаль – 1 ст. л.
Масло вершкове – 30 г
Білий шоколад – 30 г
Розпушувач – 1 с. л.
Борошно – 70 р

Крем:
Жовтки – 3 шт
Молоко – 120 мл
Цукор – 170 г
Ванільний цукор – 10 г
Масло вершкове – 200 г
Коньяк – 1 ч. л.

Малинове желе за смаком.
Пелюстки мигдалю – 50 г

Бісквітний торт з заварним кремом покроковий рецепт

1. Яйця і цукор збиваємо на водяній бані, прогріваючи до 30 градусів, потім продовжуємо збивати до щільної білої маси. Масло і шоколад розтоплюємо в мікрохвильовці. Частинами вливаємо шоколадну суміш в яєчну, перемішуємо міксером на слабкою швидкості. Борошно, крохмаль і розпушувач просіваємо і замішуємо тісто з допомогою лопатки.

2. Випікаємо бісквіт при 170 градусах 30-35 хвилин. Даємо повністю охолонути і тільки потім виймаємо з форми. Прибираємо на пару годин в холодильник, загорнувши в плівку. А поки готуємо крем. Жовтки, цукор і молоко перемішуємо до однорідності. Заварюємо крем на слабкому вогні, постійно помішуючи. Даємо остыть.

3. Розм’якшене вершкове масло збиваємо 2-3 хвилини, потім частинами вводимо, остиглий крем і коньяк. Бісквіт розрізаємо на три коржі, промазуємо кремом і малиновим желе. Збираємо тортик, даємо постояти 1-1,5 при кімнатній температурі, а потім прибираємо в холодильник. Приємного чаювання!

Відео рецепт 👇