Домашній торт нутелла з заварним кремом

Домашній торт нутелла з заварним кремом простий рецепт.

Інгредієнти

Заварний крем:
3 жовтки
180 гр цукрового піску
3 ст л з гіркою кукурудзяного крохмалю
600 мл молока

300 гр вершкового масла

Коржі :
6 Яєць
200 гр цукрового піску
3 ст л меду
200 гр вершкового масла
1/4 год л соди
1 ст л оцту
5 ст л какао з гіркою
400 гр борошна

Домашній торт нутелла з заварним кремом покроковий рецепт

1. І так починаємо готувати заварний крем. Так як він повинен охолонути. У глибокій каструлі наливаємо молоко, ставимо на плиту і доводимо до кипіння Розбити оболонки трьох жовтків, додати цукор, змішати, додати пару ложок теплого молока ( не гарячого ) додати крохмаль. Ще трохи молока . Цівкою з’єднати з молоком.

2. Включити плиту і перемішувати не зупиняючись до загустіння крему. Як загуснув крем, вимикаємо. Закриваємо плівок в контакт. Коли крем повністю не охолоне. Вершкове масло збиваємо, і по ложці вводимо холодний заварний крем . Робимо коржі. У каструлі з товстим дном, або на водяній бане.

3. З’єднуємо яйця, цукор, мед, вершкове масло. Уварюють до розчинення масла. Додаємо 1/4 год л соди Маса почнемо підніматися і побіліє. ВИМИКАЄМО ПЛИТУ. Додаємо не повну силову ложку оцту (6% або 9%) Додаємо какао, 2 склянки борошна

4. Закриваємо плівкою Вконтакт і даємо повністю охолонути нашого тесту Як тільки тісто охолоне додамо ще 2-3 склянки борошна. Розділимо коржі на 6 частин Будемо випікати кожен корж за 3 хвилини. Змастимо кожен корж кремом. Залишимо хоча б на 3 години пропитаться.

Відео рецепт 👇