Пишні вергуни на кефірі на сковороді

Як зробити смачні Пишні вергуни на кефірі на сковороді рецепт простий. Повітряні Вергуни з мого дитинства. Такі Вергуни робила моя бабуся, швидко і дуже смачно 🥰

Інгредієнти

200 мл кефір
1 шт яйце
100 г цукор
350 м – 400 г борошно
1/3 чл сіль
1 п ванільний цукор

Пишні вергуни на кефірі на сковороді покроковий рецепт

1. Змішуємо просіяне борошно, цукор, сіль, ванільний цукор, перевертаємо. В теплий кефір додаємо одне яйце і цукор і далі суміш із сухих ингредиентов.

2. Замішуємо тісто, яке злегка липне до рук і прибираємо в холодильник на 30 минут.

3. Розкочуємо пласт і формуємо вергуни. Обсмажуємо у фритюрі на середньому вогні, поки не зарумянятся.