Гарбузове синнабоны булочки з шоколадом

Гарбузове синнабоны булочки з шоколадом простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

– молоко тепле – 100мл⠀
– борошно – 400-450гр⠀
– цукор – 50гр⠀
– дріжджі – 7 гр⠀
– гарбузове пюре – 180гр⠀
– вершкове масло – 60гр⠀
– сіль – щіпка⠀

шоколадна Начинка:⠀
– какао 98% – 60гр⠀
– вершки не менше 20% – 150гр⠀
– цукор – 100гр⠀
– масло вершкове – 60гр⠀

Соус сирний:⠀
– сир вершковий – 100гр⠀⠀
– цукрова пудра – 100г⠀⠀
– масло вершкове – 50гр⠀⠀

Гарбузове синнабоны булочки з шоколадом покроковий рецепт

1. В теплому молоці розпускаємо дріжджі з цукром. Повинна утворитися пишна піна. З’єднуємо борошно, сіль, гарбузове пюре, дріжджі, вершкове масло і замішуємо тісто. Перекладаємо тісто в миску, закрийте харчовою плівкою або рушником і ставимо в тепле місце на 2 години для подъема.
2. Готуємо начинку: какао, вершки, цукор, вершкове масло перекладаємо в каструлю і ставимо на середній вогонь , постійно помішуємо. Начинку варимо до того моменту, поки маса не стане однорідною і глянсовою (не кип’ятимо!). Готову начинку остуджуємо і тільки після повного охолодження наносимо на тесто.
3. Піднялося тісто розгортаємо в пласт, намазуємо начинку, згортаємо рулетом і нарізаємо на кружечки 3-4 див. Кружечки перекладаємо у форму для випічки, накриваємо рушником і залишаємо ще на 40 хв при кімнатній температуре.
4. Випікаємо при 180гр 30-35мин (готовність перевіряємо шпажкою). Готуємо сирний соус: збиваємо сир, цукрову пудру, масло і обмазуємо вже готові булочки.⠀

Відео рецепт 👇