Меренговый рулет з малиновим конфітюром і кремом

Меренговый рулет з малиновим конфітюром і кремом простий рецепт.

Інгредієнти

Меренга: ⠀
■ 190 г білка (приблизно з 5 яєць З)⠀
■ 1/4 год л солі⠀
■ 250 г цукру⠀
■ 1 ч л лимонного соку⠀
■ 25 г крохмалю⠀

Крем: ⠀
■ 200 г вершкового сирного сиру⠀
■ 135 г вершків 33-35% охолоджених в холодильнику не менше 8 годин⠀
■ 30-40 г цукрової пудри за смаком⠀

Малиновий конфітюр: ⠀
■ 100 г замороженої малини⠀
■ 1 ч л цукру⠀
■ 1 ч л крохмалю⠀

■ +ягоди для прикраси ⠀

Меренговый рулет з малиновим конфітюром і кремом покроковий рецепт

1. Яйця починаємо збивати з дрібкою солі до стану невеликий піни, потім продовжуємо збивати, поступово додаючи цукор. Меренгу збиваємо до щільного глянсового стану. Додаємо лимонний сік і крохмаль, перемішуємо міксером, а потім лопаткой.

2. Викладаємо меренгу на пергамент, розподіляємо і сушимо при 140-150′ в заздалегідь розігрітій духовці. Меренга готова, коли зверху на ній з’явиться тоненький хрусткий шар: при торканні пальцем він ламається.⠀ ⠀

3. Для конфітюру в сотейнику з товстим дном змішуємо малину заморожену, цукор і крохмаль. На невеликому вогні доводимо до кипіння і загущення. Перекладаємо в кондитерський мішок і остуджуємо. ⠀ ⠀
4. Для крему збиваємо вершки, сирний сир і цукрову пудру. Частина крему обов’язково залиште для прикраси. ⠀ ⠀

5. Меренгу перевертаємо, знімаємо пергамент, викладаємо крем і конфітюр, згортаємо рулет, допомагаючи собі пергаментом. Загортаємо в Рулет пергамент і прибираємо в холодильник на 2 години, потім прикрашаємо залишилися кремом і ягодами. ⠀

Відео рецепт 👇